Menu
De Schuilschuur

Doorbraak in de bouw van de Schuilschuur

Twee weken geleden werden we verrast door een prachtige donatie van Carla Duim. Carla volgt de ontwikkeling en bouw van de Schuilschuur al vanaf het begin en vindt het een goede zaak dat er noodopvang wordt gerealiseerd voor mensen die in scheiding liggen en tijdelijk onderdak zoeken. Carla, geweldig bedankt, we hebben er eigenlijk geen woorden voor.

De donatie van Carla in combinatie met een gerantstelling van een andere fan van de Schuilschuur zijn voor ons een belangrijke doorbraak. We hebben nu voldoende middelen om electra, leidingwerk en sanitair te installeren. Er is heel hard gewerkt de afgelopen weken. Theo legt de electra aan tegen materiaalkosten. Frans is bezig met het leidingwerk voor sanitair en keuken. Ook hij doet dit tegen minimale vergoeding. Theo en Frans, een supergebaar, heel erg bedankt! En dan is er altijd onze grote held papa Mari van den Brand. Hij bouwt altijd kalm door. Zijn steun is onmisbaar.

We willen ook even vermelden dat dankzij onze witte Ha-Ra Tornado Esther Lageveen de rest van het huis nu helemaal lenteschoon is. En dan is er nog dorpsgenote Sanne Verhoef. Zij kwam spontaan langs met een kruiwagen vol keukengerei: servies, potten en pannen. Esther en Sanne, top!

Met deze hulp en de vaart erin hebben we goede hoop dat we de deuren van de Schuilschuur nog in 2018 kunnen openen!

« COMING CLOSER!! Try-out theatervoorstelling Nestgoud »